Koiramäen Pajutallilla

Ihastuin paikkaan sysksyllä käydessämme siellä.  Oli niin kaunis syyspäivä. Aurinkoi paistoi, lehdet loistivat syysväreissään, piha oli ihanasti koristettu kaikilla pajueläimillä sekä isoilla oransseilla kurpitsoilla. Kyllä, se syksyinen päivä oli todella onnistunut kaikin puolin.

Eilen käytiin sitten taas siellä. Pihassa oli vielä lunta. Kävi aika kylmä tuuli.  Onneksi aurinko paistoi lähes kirkkaansiniseltä taivaalta. Pihalla oli jo jonkunverran pajueläimiä- ja esineitä esillä. Osa eläimistä ovat vissiin esillä läpi vuoden. Väkeä oli TOSI paljon. Erityisesti lapsiperheitä. Kahvilassa oli koko ajan sen verran paljon porukka että jätettiin suosiolla kahvinjuonnit sikseen. Lapset olivat eläimistä tohkeissaan. Kuului vaan että, tuolla on hevonen, tuolla koijja (koira), peikko jne. Eräs rouva joka vierelläni myös kuvasi kurkia ilmoitti seuralaiselleen että, voi miten hän rakastaa näitä pelikaaneja 😉 Ehkä ne ovatkin pelikaaneja eikä kurkia.

2 thoughts on “Koiramäen Pajutallilla

    1. aheikkinen Post author

      Dear Lidice, thank you for commenting on my post. The pictures are from our visit to an nearby “Rattan Barn”. They always have so many beautiful things there. Take care. Hugs, Alice .)

      Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.