Läsbart, tittbart

Eftersom det har varit sååå kallt nu i några veckor så är jag glad för att ha både mycket läsbart och tittbart !

Tomten kom med “A Memoir – Edward M. Kennedy – True Compass”.  I går var jag inne på “Divari”. Hittar nästan aldrig något där i min smak. Ja, jag läser mest memoarer och sånt. Så jag blev glatt överraskad att hitta två böcker jag ville ha. Den ena “Goldie; a lotus grown in the mud”. Den andra “Cherie Blair Speaking for Myself”.  Bägge verkligen,, verkligen till pris som passade min börs utmärkt. Jag får nog sticka mig in där lite oftare för att kolla läget.

Är också glad för att ha upptäckt “Telemundo” på nätet var man kan se telenovelas. Jag går ju på Arbis och läser spanska och är sååå glad att kunna “höra” spanska. Har nu tittat igenom några telenovelas och kommit underfund med att dom är ganska lika varann men strunt i det bara språket fastnar i skallen. Kan förstå rätt bra men tyvärr kan jag inte ännu utrycka mig just alls.

Hushållsarbetet har blivit lidanden men jag får väl ta itu med det nu när alla helger och jullov är förbi. Ja usch ! Bykkorgen svämmar över. Damtussarna virvlar runt och trettondagen skall julen ut eller hur det nu heter.

1 thought on “Läsbart, tittbart

  1. Lisa

    Ja alice, samma här vad gäller städningen… det tar emot att sätta igång! Själv läser jag också när jag hinner, men det blir nog mera romaner och sådant. Hälsningar, Lisa.

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.