Sitä on liikkeellä – Ja visst kan man vara förkyld även på sommaren – Summerflu

Kyllä ! Siis flunssa. Juuri kun tuo ukkokulta siitä parani niin se iski minuun. Olen potenut sitä viime perjantaista. Yskä on ollut mahtava. Vatsalihakset ovat saanneet paljon jumppaa ja ovat tosi hellät. Ihan kotikonsteilla olen hoitanut itseäni mutta huomenna on marssittava lääkärin vastaanotolle. Nyt on korvatuledus ja ihan pakko saada penciliinkuuri. Korva pitää niin hirveätä meteliä ja vuotaa. Mutta tosin sitä on liikkeellä koska useampi tuttavapiiristä on joutunut sen kouriin.

Ja du milde . . . sommarförkylning ! De e ju inte precis va man väntar sig. Men den är i svang. Faktiskt så har många i bekantskapskretsen varit drabbade. Den kära gubben hann just precis tillfriskna när jag drabbades på fredag. Hostan har verkligen gott hårt åt magmusklerna. Jag vågar inte skratta, knappt le för det känns verkligen. I morgon måste jag ändå ta skeden i vacker hand och gå till fabror doktorn för att få en penicilinkur. Nämligen örat är inflamerat och för ett sjuhelsikes liv och varar. Men efter att redan varit "sjuk" i en vecka så tror jag nog att jag skall vara ok igen inom en snar framtid. 

I hope you folks have been able to not have got the flu ! Many of our friends have been down with it. Hubby just got rid of it when I got down with it on Friday. At times it has felt like I’v been caughing my lungs out the chest ! My stomach muscles really are sore. I dare not laugh or barely smile. Now I’v got an ear inflamation ! First thing tomorrow morning I need to go see a doc to get some penicillin. Well I’m sure to be ok soon.

So bless you all from the summerflu !   

Advertisements

2 thoughts on “Sitä on liikkeellä – Ja visst kan man vara förkyld även på sommaren – Summerflu

  1. Alice

    Joo nyt on antibioottikuuri menossa. Eiköhän se rupea puremaan pian. Lääkäri totesi että olisin voinnut tulla aikaisemmin. Mutta minusta tuntuu että sanovat aina joko että miksi tulit nyt jo tai sitten juuri että olisit tullut aikaisemmen :)Voi ei Pulina. Kaikkea sitä löytyy. Lintukirppu ! ! Joo etsin aiheesta heti netistä ja näin kuvan "hieman" suurennetusta kirpusta. Käääk ! Paranemistamme :)t. Alice

    Reply
  2. Pauliina

    Toivottavasti lääkekuuri puree pikaisesti. Itselleni iski omituinen pilkkutauti ja sitten nousi kuume. Lääkäri tutki ja totesi pilkut lintukirpun puremien aiheuttamaksi. Yleensä ne kutisevat kovasti, mutta eivät aiheuta kuumetta. Minulla kävi juuri päinvastoin. Tavallaan onneksi, koska kutina on paljon pahempaa kuin kuume. Antibioottivoidetta olen laittanut tiistaista lähtien. Osa pilkuista alkaa jo vaalentua, mutta osa on yhä tiiviisti mukana. Kuume alkoi poistua eilen. Alan tulla mökkihöperöksi jo. Jamikin on vanhemmillani hoidossa, joten kotona on todella yksinäistä. Toivon pikaista paranemista meille molemmille =). Terveiset Leifille ja karvaisille kavereille!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.