Vilken underbar fredag 13

 

Ja vilken fantastiskt underbar fredag 13 eftermiddag vi hade hos vår kramgoa guddotter i går. Solen lyste och det var varmt.  Vi blev så bortskämda. Bjudna på kaffe med dopp.  Den hembakade morotskakan var supersmaskens god. Och promenaden längs skogsvägen till sandgropen där Fenja och Canelo simmade gjorde oss alla gott.

        

 Jag är så glad för att vi fick av dessa växter. Fast jag som barn och ung inte var speciellt intresserad av blommor och växter så gillade jag faktisk dessa redan skarpt på den tiden (tidigt 50-tal) då mamma hade av dem. Alltid duktiga Sandra i "flängan". Skugan bakom henne som är från "hyddan" ser ut som ett jättehål.

        

Lilla söta Minnea som ville klappa hundarna, Canelo och Fenja, var lite besviken för att dom bara hade intresse för varandra och sprang omkrign som två huvudlösa hönor. Käcka Rasmus gör sig klar för turen till sandgropen. Ja Sandra och han cyklade medan vi andra gick. 

         

Va skönt det var att gå skogsvägen. "Morfar" Matti på Sandras cykel. Här är det Fenja som svalkar sig. Canelo var också i men han tog det lite lugnare i vattnet än vanligt då hans framtass är ganska så irriterad och svider. Men när dom väl hade svalkat sig så glömde han att tassen var sjuk för då "skenade" dom bägge som om dom tappat sista förståndet.

Tack kära för den söta ljuslyktan. Tänkte faktiskt duka frukost i bersån men brrrrrrrrr va kallt det var.  Jag plockade in allt tillbaks och har inte varit utanför ytterdörren sedan dess.

Men jag är nog illa tvungen att ändå strax gå ut en tur med Canelo. Får väl ta pipo och vantar !

Ja Linda och ni alla . . . vi måste ses snart hos oss !

Advertisements

2 thoughts on “Vilken underbar fredag 13

  1. Alice

    Hej !Va kul att du lämnade en kommentar. Tack.Ja min  blog är en salig röra av ingenting . . . åtminstone inget av vikt och värde 🙂 och min engelska är nog närmast svengenglska.Jag tackar för din inbjudan att besöka din sida och skall titta in där med det snaraste.Välkommen igen. Ha en skön sommar 🙂

    Reply
  2. Lisa

    Hejsan! Roligt att läsa din blogg! Du verkar ha lite samma idé som jag, du bloggar på olika språk. Själv använder jag svenska, finska och tyska, lite som det passar. Du är välkommen att besöka min sida, hälsningar från Österbotten och Lisa!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.