Classic Motocross Cup 16.6.2007 Heinolassa

Launtaina olitiin taas kerran yhdessä Classic Motocross tapahtumassa mihin “den kära gubben” oli ilmoittautunut vapaaehtoiseksi, ilmaiseksi lippumieheksi ihan vaan koska tykkää niin kovasti. Päätin kysyä lähteekö ystäväni Riitta mukaan koska hän sattui olemaan ihan meidän lähellä koirasitterinä. Oli tosi kiva että, hän innoistui lähtemään. Joten mökkiauton nokka Heinolaa kohti klo 7:00 aamulla Riitta, Lefa, Titi, Canelo ja minä. Päivä oli aurinkoinen ja lämmin. Riitan ja koirien kanssa löysimme ihanat ulkoilureitit mitä kiersimme kahdesti. Välillä käytiin autossa keitettämässä kahvit. Lenkkipolun varrella oli todella kaunis lampi hiekkarantoineen. Viihdyttiin siellä pitkään. Siellä oli kolme poikaa uimassa. Pojat olisivat halunneet Canelon uimaan mutta Canelo heittäytyi ujoksi eikä suostunut menemään veteen kun tassuja kastelemaan. Riittaa harmitti ettei ollut uimapuku mukana koska vesi oli tosi lämmintä.

Matkalla takaisin autolle näin tämän ison kauniin perhosen. Perhoskirjan mukaan tämä on Papilio machaon. En ole ennen nähnyt livenä. Onneksi Riitta oli mukana koska heitin lippiksen ja jätin Canelon ja sänttäsin perhosen perään jyrkää rinnettä pitkin ylös ja alas. Ajattelin että, otan kuvia vaikka kamerassa on perhosen kuvaukseen väärä linssi. En päässyt hyvään kuvakulmaan eikä tästä tämän terävämpää kuva tullut. Toivottavasti saan kesän aikan vielä toisen mahdollisuuden kuvata Makaonperhosta. Tämä oli yksi suurikokoisista, upeimmistä Suomessa näkemistäni perhosista.

Enää 1 päivä niin olen lomalla ! One more day at work before my vacation ! En dag till semestern.

4 thoughts on “Classic Motocross Cup 16.6.2007 Heinolassa

  1. Alice

    Niinpä . . . "Riitan" Titi on myös aivan hurmaava. Riitan kanssa puhutaan nyt Canelo tyttöystävästä ja tietysti toisinkinpäin Titin poikaystävästä :)Hyvää juhannusta sinulle ja juhannusrapsutuksia Jamille. 

    Reply
  2. Pauliina

    Voi kuinka suloinen karvaturri tuo Riitan hoidokki! Terveisiä teille kaikille ja ihanaa lomaa meiltä molemmilta!!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.