Hubby In Sweden For His Aunt’s 80’s Birthday

I took my dear husband to the airport early in the morning to fly to Kastrup Airport Copenhagen. He was supposed to take the train Kastrup-Malmö-Helsingborg. His cousin would meet him in Helsingborg. I called him at about 10:30 AM to check he was on the right train. Yes, he was on the right train and the train was already in Malmö. Good . . . he would be in Helsingborg in about one hour. At about 2:30 PM I can see on my mobile hubby is calling. Yeah hi . . . guess what ! I was on the wrong train ! ! ! Oh no ! Yup but I’m here now.

Rakas ukkoni lähti nyt sitten Ruotsiin viettämään tätinsä 80 v. synttärijuhlia. Hän lensi Kööpenhaminaan ja jatkoi sitten junalla Malmön kautta. Oli sovittu että hänen serkku noutaa hänet Helsingborgissa. Olinkin toilottanut että muista katsoa että nouset oikeaan junaan. Soitin vielä hänelle kun tiesin että hän on jo junassa ja kysyin että olethan nyt sitten Helsingborgiin menevässä junassa. Kyllä, kyllä, kyllä hän on oikeassa junassa. Jolloin rentouduin ja tiesin että kohta hän on perillä ja serkun hoivissa. Kello 14:30 puhelin soi ja näen että ukkokulta se sieltä soittaa. Vastasin ja herra oli iloinen kuin mikä ja huusi että arvaa mitä ! No en arvaa . . sano. Olin muuten väärässä junassa ! Voi EI ! Kyllä mutta nyt olen täällä.

He should have gone from the white circle to the read but went from the white to the blue. Well . . . actually you can get to his cousin both ways but imagine . . . his cousin waiting for him in Helsingborg = the red circle. It’s about a 35 km long drive to Helsingborg. Ufff. He is coming back home on Sunday at 10 PM. I hope he will be on the right train back to Kastrup and in time !

Herra olikin Hässleholmiin menevässä junassa. Ei se mitään koska sekä Helsingborgin että Hässleholmin kautta pääsee perille mutta arvateen vaan onko serkku ollut riemuissan odottaen häntä Helsingborgissa mikä on edestakainen ajo n. 70 km. Loppu hyvin kaikki hyvin tähän asti . . . toivon vaan että hän sitten kotimatkalla ei enää seikkaile vaan ehtii ajoissa Kastrupiin.

Advertisements

4 thoughts on “Hubby In Sweden For His Aunt’s 80’s Birthday

 1. Alice

  Leif oli kaikesta onnesta sekaisin tullessan kotiin  . . kiva kun pidät perhostaustasta . . on muuten easy tehdä leimasimella :)hauskaa loppoviikkoa sinulle ja Jamille.

  Reply
 2. Alice

  Heh-heh . . lisäksi hän kerkes hukata lompsansa ja kännynsä . . koko juhlaseurue etsi hänen lompsaa  . . onneksi löytyi nurmikolta ! ! Kännykin oli löytynyt koska hän soitti illalla : )

  Reply
 3. Pauliina

  Jopas otti Leif kunnon kiertomatkan =). Onneksi pääsi kuitenkin perille!
   
  t. Pulina ja Jami

  Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s