Porvoo: Ruskis ja J.L. Runebergin Museo

 
Päätettiin lähteä ajelulle mökkiautolla. Suuntana Porvoo. Porvoo on "minun kotikaupunkini" ja siellä on aina yhtä mukava käydä muutamien vuosien välein. Pistäydyttiin ensiksi Ruskiksen lintumaisemilla minä tietysti toivoen että, voisin kuvata joitan harvinaisia lintuja. Ei siellä ainakaan tänään ollut kun ihan tavalliset lokit ja sorsat. Alue kuitenkin on kuuluisa muuttolintujen levähdyspaikkana sekä pesimispaikkana.
 
         
      
Kaislaa on paljon ja se on vielä tässä vaiheessa ihan ruskea. Oltiin viimeksi käyty alueella 36 vuotta sitten bussilla valokuvausretkellä yhden valokuvaseuran kanssa. Koska ei ollut vielä digiaika niin muistan että, kuvasin ainoastaan n. 10 kuvaa. Meillä oli eväitä mukana ja kaikin puolin oli mukava retki.
 
Leif halusi käydä J.L. Runebergin museossa. Viime käynnistä oli ehkä saman verran, 36, vuotta, kun Ruskiksella. Ajattelin jättää väliin ja kävellä sen aikaa Canelon kanssa. Olen nimittäin käynnyt siellä niin monta kertaa. Onneksi muutin mieltäni ja menin mukaan. Olin unohtanut että, sitä korjattiin ja restauroitiin ihan uuden veroiseksi joitakin vuosia sitten. Oli kyllä upea ! Pidin siitä nyt ihan eri tavalla kun silloin pienenä tyttönä ja teininä.
 
 
Kotimatkalla ajattelimme vielä piipahtaa tuttavien luonna vaikka epäilimme etteivät ole kotona. Eivät olleetkaan. Kuvasin mökkiauton, Lefa ja Canelon heidän talon pihalla ja lähetin heille sähköpostilla. Piha oli täynnä krookuksia, skilloja ja pääsisäisliljoa. Miten kaunista. Meillä ei ole pihassa yhtään kevätkukka. Pitänee istuttaa syksyllä ensi kevääksi.
 
         
 
Hauskaa viikkoa kaikille  – Have a nice week all !
 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s